Internationell
Development Centers
Språk
Utvecklare on Demand

Utvecklare on Demand

Varför företag Nearshore?

Varför företag Nearshore?

nearshore modellen beskrivs som någon outsourcing plats "nära" till dess primära marknaden (dvs. östeuropeiska länder till västeuropeiska länder). Team Extension® tar denna modell och expanderar på den genom att lägga till amerikanska sättet att göra affärer och Schweiziska förvaltning av sin talang genom att tillhandahålla konstant övervakning av sina resurser Denna modell syftar till följande fördelar för våra kunder:

  • Närhet och tid Zone
  • Kulturell samhörighet och lätt att göra affärer
  • Kostnadsbesparingar
  • Hantera förväntningar
  • Enkelhet i anpassningen för projekt
  • Tillgång till sällsynta, värdefulla och specialiserad talang
  • Skydd över klient IP
  • Kunderna kan fokusera på sin kärnverksamhet

    Dessa fördelar representerar mest elementära formen av värde proposition för en nearshore-erbjudande, eftersom de är till synes tillgängliga för varje företag som etablerar sig i en nearshore plats, och för en erfaren global sourcing professionella kan vara lätt försvarbart.

Varför är Frilansare gå ifrån att vara oberoende?

Varför är Frilansare gå ifrån att vara oberoende?

I korthet frilansar har visats som ett befriande sätt att försörja sig där frilansare har total kontroll över sin tid. Även om denna typ av arbetsmiljö mycket beröm det kommer med många nackdelar. Många frilansare kan gå flera dagar utan att ha någon ansikte mot ansikte interaktioner med någon. Denna typ av fullständig ensamhet inte fungerar, liv utan kollegor kan vara ensam och oinspirerande. Även små saker, som bristen på småprat, kan lämna en frilansare ensam. i Förutom känna sig ensam och inte en del av team frilansare alltid oroande om hans / hennes nästa projekt för att hålla sin ekonomiska situation flytande. Orsaker som dessa driver frilansare att gå tillbaka in i företagsvärlden, där de kan börja känna en del av ett team igen och få ekonomisk trygghet. Vi på team Extension behöver våra resurser för att finna lycka och i sin tur, karriär framgång.
Förvalda talanger

Förvalda talanger

Vi använder begåvade engelsktalande arkitekter, utvecklare, ingenjörer, testare och designers som är experter på nya och kommande webb och mobil teknik, med uppriktig förmåga att passa in i någon företagskultur av alla storlekar. vår talang är tillägnad, lojal, kreativ och resultat driven. Alla våra utvecklare har en kandidatexamen i datavetenskap, liksom certifieringar i vart och ett av sina områden. våra utvecklare måste fylla på pågående utbildning inom sina respektive specialiteter att förbli uppdaterad om de senaste trenderna och teknik.

Team livslängd

Team livslängd

Vårt företag följa Team Extension® Model (TEM) som garanterar våra utvecklare oavsett rang blivit en viktig del av kundens projekt. När en talang har bemannats på en projektgrupp de är helt tillägnad projektet. Vi garanterar att våra talanger är tillägnad endast och inte flera ett projekt. vår modell ger flexibiliteten i våra resurser för att arbeta på våra kunders sida, In-house från en av våra två Bukarest platser eller på distans via vår portal.

Vi tror inte på bemanning våra resurser på flera projekt som hindrar kvaliteten på utvecklarens utgång samt vårt partnerskap med våra kunder. Vi på team Extension tror på bygga upp och bevara våra relationer och kontinuerligt leverera kvalitet.

Konkurrenskraftig prissättning

Konkurrenskraftig prissättning

Vår (TEM) modell tillåter våra kunder att njuta av lyxen av att anställa granskats utvecklare på efterfrågan och tillhörande fördelar som kommer med det, samt den extra fördelen av Team Extension AGs låga priser. Vårt klienter garanteras en låst i pris, som skyddar våra kunder från att köra över budget. Utöver våra konkurrenskraftiga priser vår TEM modell gör också vår klient att skala upp eller ner sin verksamhet med kortare varsel utan att påverka deras nedersta raden.

2008

Established

+60

Gruppmedlemmar

+36

Countries

7

Kontor

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MedlemBRCC Medlem
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Redo att ta ditt företag till nya höjder?

Redo att ta ditt företag till nya höjder?

Hyr de bästa utvecklarna, ingenjörer, programmerare, kodare och konsulter i Östeuropa.
Fortune 500 och nystartade företag väljer Team Extensions utvecklare för sina missionskritiska mjukvaruprojekt.

Hyra dedikerade utvecklare i ÖsteuropaHur fungerar det?