Internationell
Development Centers
Språk
Om oss

Om oss

Vi började med en enkel idé

Vi började med en enkel idé

Fakta är tydliga. Efterfrågan på högutbildade talanger är högre än tillgången. Det skapar en enorm brist på marknaden. Vårt uppdrag är enkelt: Hunt, hyra, behålla de bästa tekniska talanger. Detta gör det möjligt för våra kunder att alltid ligga före kurvan.
I hjärtat av Östeuropa

I hjärtat av Östeuropa

Varför Östeuropa? och varför Rumänien? Jo vi hade många alternativ för oss. Men vi bestämde oss för att gå med Rumänien att etablera vår första kontor. Vi tror att Rumänien har många fördelar, såsom talanger, snabb internet, och den allmänna livskvaliteten , och talanger som används för att kommunicera på perfekt engelska.

Att hålla våra talanger lycklig

Den typiska tillvägagångssätt är föråldrad

Det fungerar inte om. En av anledningarna till det inte fungerar är att de flesta rekryteringsföretag skapades i en tid när arbetskraft som krävs för att göra ett jobb var inte så komplicerat som idag. Uppenbarligen inte den typiska rekryteringsföretaget inte har kunskapen som krävs för att rekrytera i en snabbt föränderlig teknisk värld. Vi har sett det oss tillbaka när vi letade efter jobb. Det finns en komplett klyfta mellan vad kunden vill ha, och vad rekryteringsföretag är att rekrytera för . Kunderna blir frustrerad, sitt företags competitivety är direkt påverkas. Inte hitta lämpliga talang inte bara kostnader, men också pengar och påverkar företagets resultat.

Att hålla våra talanger lycklig

Att hålla våra talanger lycklig

Många företag säger att de bryr sig om sina anställda. Endast ett fåtal faktiskt bryr. Det är sanningen. Vår verksamhet kretsar 100% runt hitta och behålla talanger. Utan talanger, vi har inte ett företag. Inte nog med att vi har talang, men vårt mål är att hålla dem nöjda.

2008

Established

+60

Gruppmedlemmar

+36

Countries

7

Kontor

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Redo att ta ditt företag till nya höjder?

Redo att ta ditt företag till nya höjder?

Hyr de bästa utvecklarna, ingenjörer, programmerare, kodare och konsulter i Östeuropa.
Fortune 500 och nystartade företag väljer Team Extensions utvecklare för sina missionskritiska mjukvaruprojekt.

Hyra dedikerade utvecklare i ÖsteuropaHur fungerar det?