Kansainvälinen
Development Centers
Kieltä

Vuokraaminen omistettu

Itä Euroopassa

In the heart of Eastern Europe

Joten se on helppo palkata omistettu Itä Euroopassa

Löytäminen ja säilyttää oma voi olla melkoinen haaste joillekin yrityksille. Ei meille kuitenkin. Meillä on tiukka otossa kunnolla seuloa meidän Itä Euroopassa. Sen lisäksi meidän teoreettinen testit, kykyjä on osoitettava käytännön, ja käytännön kokemus.
Vuokraaminen omistettu
Me alkoi yksinkertainen idea

Korkea kysyntä

Tosiasiat ovat selviä. Kysyntä korkeasti koulutettujen kykyjä on suurempi kuin tarjonta. Se luo valtava pula markkinoilla. Missiomme on yksinkertainen: Hunt, vuokraus, säilyttää paras Itä Euroopassa. Näin asiakkaamme voivat aina pysyä kehityksen kärjessä.
Vuokraaminen omistettu
In the heart of Eastern Europe

In the heart of Eastern Europe

Team Extension sijaitsee Bukarestissa Romaniassa. Koska start-up-keskitin, Bukarest on monia etuja, kuten nopea Kuituoptiset internetyhteys (Romania sijoittui viidenneksi maailman paras internet-yhteyden nopeus bloomberg.com), alhaiset käyttökustannukset ja yläpuolella; plus, runsaasti omatekoista teknisiä kykyjä. Koska aihetta vaadittu yrityskulttuuria omavaraisuuden ja joustavuus, joka on poikinut vahvistaminen elinkeinoelämän, runsaasti teknistä osaamista ja resurssit, jotka puhuvat Englanti.

Vuokraaminen omistettu
Our Employees Matter

Our Employees Matter

Me Team Extension AG uskovat menestys liiketoiminnan vahvasti perustuva onnea työntekijämme riippumatta siitä, mitä olemme rakentamassa, keksiminen, tai myynti. Asetamme täysi luottamus meidän teknisen henkilöstön ja niiden kasvua organisaatiomme; yksinkertaisesti koska emme voi edetä, ja kasvaa ilman meidän joukkuetta.

Tämä on todellinen ero voittamisen ja häviämisen mielestämme.

Vuokraaminen omistettu

2008

Established

+60

Passionate tiimin jäsenet

+36

Countries

7

Toimistot

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce JäsenBRCC Jäsen
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER JäsenCCER Jäsen
Team Extension ANIS JäsenANIS Jäsen
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Valmis ottamaan liiketoiminnan uudelle tasolle?

Valmis ottamaan liiketoiminnan uudelle tasolle?

Vuokraa paras kehittäjät, insinöörit, ohjelmoijat, kooderit, arkkitehdit ja konsultit. Fortune 500 ja startup-yritykset valitsevat Team Extensionin -kehittäjät kriittisille ohjelmistoprojekteilleen.
AloitaMiten se toimii?