Kansainvälinen
Development Centers
Kieltä

Usein Kysytyt Kysymykset (Ohje)

FAQ

Onko olemassa etukäteen rekrytointi- tai sopimuskustannuksia, kun vuokraat kehittäjiä TE: n kanssa?

Joo. Tarvitsemme ensimmäisen talletuksen, jota hyvitetään ensimmäiseen laskuunne, kun vuokraat -kehittäjiä. Jos et pääse eteenpäin, talletus palautetaan kokonaan.

Voinko vaihtaa resurssia toiselle?

Joo. Vaikka voimme tarkkailla voimavarojamme varmistaaksemme, että ne täyttävät asiakkaan tarpeet, ymmärrämme, että kaikki kehittäjät eivät ole täysin sopivia kaikille yrityksille.

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Toimimme ensisijaisesti ACH: n, pankkijohtojen kanssa ja tyypillisesti työskentelemme EUR, CHF, USD ja GBP. Pienemmissä määrin hyväksymme kaikki suuret luottokortit.

Kuka omistaa minun kehittäjien luoman työn lailliset oikeudet?

Sinä, asiakas. Tiimimme toimii suoraan sinua varten ja täyden maksun jälkeen kaikki TE: n tuottamat IP-oikeudet, tuotteet ja koodit ovat omaisuuttasi.

Missä ovat sinun kehittäjät?

Kaikki -yrittäjät toimivat yhdestä Itä-Euroopan laitoksestamme. Tämä takaa IP: n, tietoturvan, asiakkaidemme omaisen koodin ja omaisuuden tietotaidon. Meillä on palveluja useimmissa Itä-Euroopassa, erityisesti Romaniassa, Ukrainassa ja Balkanilla. Voit vapaasti ajoittaa vierailun!

Miksi et anna kehittäjiä työskentelemään kotona tai etänä?

TE: n tiedetään olevan tiukasti turvallinen. Etäoperaatio ja freelancing ovat hienot konseptit, mutta asiakkaamme, erityisesti Fortune 500 -yritykset ja hallitukset, haluavat varmasti, että niiden -kehittäjien IP-osoite on turvallisesti tallennettu.

Kuinka paljon budjetin haluan palkata kehittäjää Team Extensionilla?

Emme kilpaile hinnasta, kilpailemme laadun suhteen. Markkinoilla on suuri kysyntä -kehittäjille, eikä kehittäjiä ole tarpeeksi. Yksinkertainen talous, jonka saatat sanoa. Tämä tarkoittaa sitä, että maailmanlaajuinen hinnoittelu on korkealla riippumatta sijainnista. Käytämme kehittäjääsi suoraan (sinun puolesta). Me maksamme kaikki työnantajan verot ja työllisyysvaikutukset valtiolle. Hassle-free sinulle. Mikään monimutkainen paperityö ja hallinnolliset ongelmat eivät mene läpi.

Kuka hallitsee minun kehittäjäni?

Sinä. Tämä on tärkeä etu sinulle ja kehittäjille. Teet töitä suoraan yhdessä. Siksi yleensä annamme asiakkaillemme hallita kehittäjiä suoraan. Tiedät -sovelluksesi paremmin kuin kukaan. Pyynnöstä tarjoamme myös projektinhallintasi - oman puolestasi - kehittäjistämme.

Voiko -ohjelmoijiani työskennellä yrityksesi toimistoista?

Joo. Paikan päällä kehittäjähenkilöstö on saatavilla pyynnöstä. Kaikilla TE-kehittäjillä on lopullinen päätössiirto, koska onnelliset kehittäjät ovat etusijalla. Kaikki elinkustannusten oikaisut ja siirtämismaksut välitetään asiakkaalle. Tämä järjestely toimii parhaiten 3-6 kuukauden jaksoilla. Asiakkaan pitkäaikaista paikan päällä tapahtuvaa uudelleensijoittamista kehotetaan antamaan TE tietää etukäteen, jotta voimme palkata erityisiä ehdokkaita, jotka etsivät siirtoa.

Teetkö laadunvarmistusta? Entä CS?

Joo. Ajattele meitä tiimisi jatkeena. QA: n osalta suoritamme ilmaisen QA-savutestin -sovelluksessasi. Suosittelemme, että kohdistat budjettiin omalla QA: lla. CS: llä meillä on myös resursseja, jotka mahdollistavat -sovelluksen CS: n.

Mitä työkaluja Team Extension yleensä käyttää?

Team Extension käyttää Git, GitHub, Jira, Llack kommunikointia varten. Kutsuimme sinut myös Löytö-kanavallesi.

Yrityksessämme käytetään tiettyjä työkaluja. VPN, jne. Voisiko minun kehittäjä käyttää niitä myös?

Voimme / käytämme VPN-protokollaa, ja kyllä voit käyttää mitä tahansa työkalua, jota yrityksesi käyttää tällä hetkellä ja siirtää sen meille. Jos koulutusta tarvitaan, ota tämä huomioon, kun teemme -kehittäjiä. Jos lisenssejä vaaditaan, varmista, että hankit kyseisen ohjelmiston käyttöoikeudet kehittäjälle.

Miten aloitan? Kuinka voin vuokrata resurssini?

Hyviä uutisia! Yksinkertaisesti mene https://teamextension.fi/get-started/fi. Vain täytä lomake ja yksi asiantuntijoistasi kirjoittaa sinulle takaisin 24-48 tunnin kuluessa saadaksesi tilisi asetukset.

Olen ammattitaitoinen kehittäjä, olen kiinnostunut työskentelemään TE: n kanssa. Mistä voin hakea?

Me jatkuvasti rekrytoimme lahjakkaita kehittäjiä, yksinkertaisesti mene https://teamextension.careers selvittää avoimet työpaikat.

2008

Established

+60

Passionate tiimin jäsenet

+36

Countries

7

Toimistot

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce JäsenBRCC Jäsen
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER JäsenCCER Jäsen
Team Extension ANIS JäsenANIS Jäsen
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Valmis ottamaan liiketoiminnan uudelle tasolle?

Valmis ottamaan liiketoiminnan uudelle tasolle?

Vuokraa parhaat kehittäjät, insinöörit, ohjelmoijat, kooderit ja konsultit Itä Euroopassa.
Fortune 500 ja aloittajat valitsevat Team Extensionin kehittäjät kriittisille ohjelmistoprojekteilleen.

Vuokraus Dedicated Kehittäjät Itä EuroopassaMiten se toimii?