Kansainvälinen
Development Centers
Kieltä
Esineiden internetillä (IoT)

Asiantuntemus Itä Esineiden internetillä (IoT)

Esineiden internetillä (IoT) Asiantuntemus

Asiantuntemus Itä Esineiden internetillä (IoT)

Yrityksemme on seurannut IoT-palloa viime vuosina, ja vaikka kuluttajatasolla yhä kokeilussa ja alkuvaiheessa, useimmat yhtiöt ymmärtävät hyödyntämättömän potentiaalin käyttää internetin tekniikoita sähköisen kulutuksen ja energian optimoinnin ja toimituksen seuraamiseksi. Ajan myötä elämästämme tulee helpompaa ja älykkäämpiä, koska Irtotekniikkaa käytetään yhdessä AI: n ja Botsin kanssa ymmärtämään paremmin malleja ja ihmisiä. Tarkkailemme ekosysteemiä tiiviisti ja luomme oman kokeilun laboratoriossamme.
Vuokraaminen omistettu
Kehittäjä

Joten se on helppo palkata omistettu Esineiden internetillä (IoT) ohjelmoija

Vaikka jotkut ovat vain katsomassa, rakennamme tulevaisuuden maailmaa. Uudet teknologiat häiritsevät markkinoita ja yrityksiä jatkuvasti. Osa yrityksemme tehtävistä on analysoida jatkuvasti nykypäivän tekniikan suuntauksia, jotta voimme paremmin ymmärtää, miten se muovaa huomisen maailmaa.
Vuokraaminen omistettu
Kehittäjä
Me alkoi yksinkertainen idea

Me alkoi yksinkertainen idea

Monet yritykset - sekä suurten että pienten - ollut haasteita löytämisessä lahjakkaat kehittäjät kuten ehdokas pätevyys, ryhmädynamiikka ja bottom-line financials. Ainutlaatuinen ratkaisu palkkaamiseen huippuluokan resurssien käsittelee näitä huolenaiheita.

kysyntää korkeasti koulutetulle lahjakkuus kasvaa nopeasti ja puolestaan ​​aiheuttaa suurta pulaa nykypäivän tekniikan markkinat. Tämä on vaikuttanut laatua sovellusten kehittäminen. Missio Team Extension® on yksinkertainen. Discover, vuokraus, ja pitää huippulahjakkuuksia. Näin asiakkaamme keskittyy edelleen lyhyen ja pitkän aikavälin projektin tavoitteet ja ennen niiden kilpailu.

Vuokraaminen omistettu
Kehittäjä
In the heart of Eastern Europe

In the heart of Eastern Europe

Team Extension sijaitsee Bukarestissa Romaniassa. Koska start-up-keskitin, Bukarest on monia etuja, kuten nopea Kuituoptiset internetyhteys (Romania sijoittui viidenneksi maailman paras internet-yhteyden nopeus bloomberg.com), alhaiset käyttökustannukset ja yläpuolella; plus, runsaasti omatekoista teknisiä kykyjä. Koska aihetta vaadittu yrityskulttuuria omavaraisuuden ja joustavuus, joka on poikinut vahvistaminen elinkeinoelämän, runsaasti teknistä osaamista ja resurssit, jotka puhuvat Englanti.

Vuokraaminen omistettu
Kehittäjä

2008

Established

+60

Passionate tiimin jäsenet

+36

Countries

7

Toimistot

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER JäsenCCER Jäsen
Team Extension ANIS JäsenANIS Jäsen
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Valmis ottamaan liiketoiminnan uudelle tasolle?

Valmis ottamaan liiketoiminnan uudelle tasolle?

Vuokraa parhaat kehittäjät, insinöörit, ohjelmoijat, kooderit ja konsultit Itä Euroopassa.
Fortune 500 ja aloittajat valitsevat Team Extensionin kehittäjät kriittisille ohjelmistoprojekteilleen.

Vuokraus Dedicated Kehittäjät Itä EuroopassaMiten se toimii?