Kansainvälinen
Development Centers
Kieltä
Meistä

Meistä

Me alkoi yksinkertainen idea

Me alkoi yksinkertainen idea

Monet yritykset - sekä suurten että pienten - ollut haasteita löytämisessä lahjakkaat kehittäjät kuten ehdokas pätevyys, ryhmädynamiikka ja bottom-line financials. Ainutlaatuinen ratkaisu palkkaamiseen huippuluokan resurssien käsittelee näitä huolenaiheita.

kysyntää korkeasti koulutetulle lahjakkuus kasvaa nopeasti ja puolestaan ​​aiheuttaa suurta pulaa nykypäivän tekniikan markkinat. Tämä on vaikuttanut laatua sovellusten kehittäminen. Missio Team Extension® on yksinkertainen. Discover, vuokraus, ja pitää huippulahjakkuuksia. Näin asiakkaamme keskittyy edelleen lyhyen ja pitkän aikavälin projektin tavoitteet ja ennen niiden kilpailu.

In the heart of Eastern Europe

In the heart of Eastern Europe

Team Extension sijaitsee Bukarestissa Romaniassa. Koska start-up-keskitin, Bukarest on monia etuja, kuten nopea Kuituoptiset internetyhteys (Romania sijoittui viidenneksi maailman paras internet-yhteyden nopeus bloomberg.com), alhaiset käyttökustannukset ja yläpuolella; plus, runsaasti omatekoista teknisiä kykyjä. Koska aihetta vaadittu yrityskulttuuria omavaraisuuden ja joustavuus, joka on poikinut vahvistaminen elinkeinoelämän, runsaasti teknistä osaamista ja resurssit, jotka puhuvat Englanti.

Our Employees Matter

Tyypillinen "rekrytointi lähestymistapa" on vanhentunut

Rekrytointi yritykset eivät pysty hankkimaan huippulahjakkuuksia johtuen monimutkaisempia vaatimuksia Global Markets tänään. Rekrytointi yrityksiä puuttuu tarvittava "tietotaitoa" täytettävä toimeksiannon, jossa teknologinen teollisuus on kasvaa. Olemme nähneet tämän ongelman kerta toisensa. Tämä ei lähestymistapa hankkia lahjakkuus on luonut täydellisen irrota välillä mitä asiakas (et) haluavat ja tarvitsevat ja mitä työnvälitystoimisto etsii. Lyhyesti rekrytointi yritykset ovat etsimässä saada työnsä tehtyä nopeasti ei tehokkaasti. mikä puolestaan ​​vaikutuksia asiakkaiden kilpailukykyä ja toimia joka johtaa merkittävästi vaikuttavat tulostaan.

Our Employees Matter

Our Employees Matter

Me Team Extension AG uskovat menestys liiketoiminnan vahvasti perustuva onnea työntekijämme riippumatta siitä, mitä olemme rakentamassa, keksiminen, tai myynti. Asetamme täysi luottamus meidän teknisen henkilöstön ja niiden kasvua organisaatiomme; yksinkertaisesti koska emme voi edetä, ja kasvaa ilman meidän joukkuetta.

Tämä on todellinen ero voittamisen ja häviämisen mielestämme.

2008

Established

+60

Passionate tiimin jäsenet

+36

Countries

7

Toimistot

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce JäsenBRCC Jäsen
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER JäsenCCER Jäsen
Team Extension ANIS JäsenANIS Jäsen
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Valmis ottamaan liiketoiminnan uudelle tasolle?

Valmis ottamaan liiketoiminnan uudelle tasolle?

Vuokraa parhaat kehittäjät, insinöörit, ohjelmoijat, kooderit ja konsultit Itä Euroopassa.
Fortune 500 ja aloittajat valitsevat Team Extensionin kehittäjät kriittisille ohjelmistoprojekteilleen.

Vuokraus Dedicated Kehittäjät Itä EuroopassaMiten se toimii?