Kansainvälinen
Development Centers
Kieltä
Kehittäjät on Demand

Kehittäjät on Demand

Miksi yritykset Nearshore?

Miksi yritykset Nearshore?

nearshore malli on kuvattu mikä tahansa ulkoistaminen sijainti "lähellä" sen päämarkkina (eli Itä-Euroopan maissa Länsi-Euroopan maat). Team Extension® vie tätä mallia ja laajentaa sitä lisäämällä amerikkalainen tapa harjoittaa liiketoimintaa ja Sveitsin hallintaa tarjoamalla jatkuvaa valvontaa voimavaroistaan. Tämä malli edistää seuraavia etuja asiakkaillemme:

  • Läheisyys ja aikavyöhyke
  • Kulttuurin suhteen ja asioinnin helppous
  • Kustannussäästöt
  • Managing odotukset
  • Helppous sopeutumista koskevat hankkeet
  • Pääsy harvinaisia, arvokkaita ja erikoistuneiden kykyjä
  • Suojaus yli client IP
  • Asiakas voi keskittyä ydinliiketoimintaansa

Nämä hyödyt ovat kaikkein alkuaineina arvolu- varten nearshore tarjontaa, koska ne näennäisesti saatavilla jokaiselle yritykselle, joka vahvistetaan aiempaa nearshore paikalla, ja kokenut globaalin hankinnan ammattilainen voi helposti perusteltavissa.

Miksi freelancerit poistumista on riippumaton?

Miksi freelancerit poistumista on riippumaton?

Yhdellä silmäyksellä freelancerina on katsottu vapauttava tapa ansaita elantonsa, jossa freelancer on täydellisen hallinnan aikansa. Vaikka tämän tyyppinen työympäristö on erittäin ylisti sitä on monia haittoja. Monet freelancereita voi mennä useita päiviä ilman mitään face-to face vuorovaikutusta kenenkään kanssa. Tällainen täydellinen yksinäisyys ei toimi, elämä ilman kollegat voivat olla yksinäinen ja uninspiring. Pienetkin asiat, kuten puute small talk, voi jättää freelancerina yksinäinen. Lisäksi yksinäisyyden ja ole osa tiimin freelancer on aina huolta hänen / hänen seuraava projekti pitääkseen niiden taloudellinen tilanne pystyssä. Tällaisista syistä ajavat freelancereita palata yritys maailmassa, jossa he voivat alkaa tuntea olevansa osa joukkueen jälleen ja saada taloudellista turvallisuutta. Me Team Extension® tarvitsevat resursseja löytää onnen ja puolestaan uran menestys.
Meidän Talent Onko Sinulle poimitut

Meidän Talent Onko Sinulle poimitut

Meillä on asiantunteva Englanti ottaen arkkitehdeille, kehittäjille, insinöörit, testaajia, ja suunnittelijat, jotka ovat asiantuntijoita uusista ja tulevista verkko- ja mobiiliteknologian, jossa suorapuheinen kyky sovittaa tahansa yrityskulttuuria kaikenkokoisille. Meidän lahjakkuus on omistettu, uskollinen, luova ja tulos ajetaan. Kaikki kehittäjät ovat kandidaatin tutkinto Computer Science, sekä sertifikaatit jokaisessa alansa. Meidän kehittäjät on täytettävä meneillään koulutusta omilla erikoisuuksia pysymään ajan tasalla uusimpia suuntauksia ja tekniikoita.

Team Pitkäikäisyys

Team Pitkäikäisyys

Yrityksemme seuraa Team Extension® Malli (TEM), joka takaa meidän kehittäjät riippumatta listalla tullut olennainen osa asiakkaan projekti. Kun lahjakkuus on henkilökuntaa projektin joukkue he ovat täysin omistettu projektiin. Takaamme että lahjakkuus on omistettu yhdelle projektia eikä useita. Mallimme tarjoaa joustavuutta resursseja työskennellä asiakkaidemme päällä, In-house joltakin kaksi Bukarest paikoissa tai etänä kautta portaaliin.

Emme usko henkilöstöä resurssimme useita projekteja kuin estää laadun kehittäjän tuotanto sekä kumppanuuttamme asiakkaidemme kanssa. Me Team Extension® uskovat rakentaminen ja säilyttäminen meidän suhteita ja jatkuvasti tuottaa laadukkaita.

Kilpailukykyinen Hinnoittelu

Kilpailukykyinen Hinnoittelu

Meidän (TEM) malli, avulla asiakkaamme voivat nauttia ylellisyydestä palkata seulottu kehittäjille kysyntään ja niihin liittyvät edut, jotka tulevat sen kanssa, sekä lisäetuna Team Extension AGs alhaisilla hinnoilla. Asiakkaamme taataan lukittu hinnan, joka suojaa asiakkaamme käynnissä yli budjetin. Sen lisäksi meidän kilpailukykyiseen hintaan meidän TEM malli mahdollistaa myös asiakkaan skaalata ylös tai alas toimintaansa lyhyemmällä varoitusajalla vaikuttamatta heidän tulostaan.

2008

Established

+60

Passionate tiimin jäsenet

+36

Countries

7

Toimistot

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce JäsenBRCC Jäsen
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER JäsenCCER Jäsen
Team Extension ANIS JäsenANIS Jäsen
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Valmis ottamaan liiketoiminnan uudelle tasolle?

Valmis ottamaan liiketoiminnan uudelle tasolle?

Vuokraa parhaat kehittäjät, insinöörit, ohjelmoijat, kooderit ja konsultit Itä Euroopassa.
Fortune 500 ja aloittajat valitsevat Team Extensionin kehittäjät kriittisille ohjelmistoprojekteilleen.

Vuokraus Dedicated Kehittäjät Itä EuroopassaMiten se toimii?